0(216) 390 58 06 - 07

PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

İlim ve Fazilet Vakfı ve Fazilet Eğitim Kurumları olarak Pendik Belediye Başkanı Sayın Ahmet Cin'i makamında ziyaret ettik. Vakıf Başkanımız Sayın Mahmut Ekşi, Vakıf Başkan Yardımcısı Sayın Süleyman Yazıcı, Vakıf Genel Müdürü Sayın Veli Şirin ve İkbal Koleji Lise Müdürü Sayın Kamil Koç'un gerçekleştirdiği ziyarette Pendik' e ve eğitime dair pek çok konudan bahsedildi. Başkanımıza bizi ağırladığı için teşekkür ediyoruz. Haberi Oku »

SOSYAL MESAFELİ HİJYEN SINIFLAR

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

23 NİSAN ÇOCUK MASALLARI ŞENLİĞİ

3-A Sınıfı öğrencimiz Zeynep NADİR, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “23 Nisan Çocuk Masalları Şenliği etkinliğinde “Salyangoz ve Evi” masalını anlatmıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz. Haberi Oku »

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

2020 YKS KONULARI

İKBAL AİLESİNDEN VELİLERİMİZE MEKTUP VAR

OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN SİZE MEKTUP VAR

ALTI ÇİZİLİ SATIRLAR

Haberi Oku »

Bizimle iletişime geçmek için 0(216) 390 58 06 - 07 nolu telefonu arayabilirsiniz.